Dutch Spotters Convention

ImageImageHere you will find messages from the Scramble Administration and Editorial Team. Please read them! You can also leave any comments or suggestions about this Message Board, the Scramble website or the magazine.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
User avatar
McLanahan
Scramble Junior
Scramble Junior
Posts: 202
Joined: 18 Aug 2006, 22:38
Subscriber Scramble Magazine: McLanahan
Location: Princeton-Plainsboro Teaching Hospital

Dutch Spotters Convention

Post by McLanahan »

zaterdag 23 april 2016 - 10.00 - 16.00 uur - Worldhotel Wings Rotterdam

Op zaterdag 23 april 2016 wordt in samenwerking met de stichting AIRnieuws Nederland weer een luchtvaartbeurs georganiseerd. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar voor het eerst plaats in het nieuwe Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, op de eerste verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, dus we nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 23 april 2016 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage van het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis, het vierde uur kost €1,- uur daarna komt er €2,- per uur bij. Een dagkaart kost €10,-.
Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station en vanaf metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 20-25 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie http://www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
Tafels van circa 140x80 cm kunnen gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge (+31-6-55500408 19:00-20:00). Er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!

Scramble zal ook aanwezig zijn om de nieuwste publicatie te verkopen, onze Scramble World Airline Fleets 2016!

Tot zaterdag!
Post Reply

Return to “Messages from & to Scramble”