Frustratie als spotter

ImageSocial talk, maar dan in het Nederlands. Dit is de opvolger van het Praethuis uit het BBS tijdperk. Tagline verplicht !

Forum rules
Image
User avatar
Warthog 71
Scramble Senior
Scramble Senior
Posts: 460
Joined: 09 Mar 2005, 14:20

Re: Frustratie als spotter

Post by Warthog 71 »

KIER wrote:Nou ,ook maar één dan :

Van die gasten die altijd op de onmogelijke momenten voor je poten lopen , waarbij je je afvraagt : "wat doe je daar , want een fatsoenlijke foto zit er niet in" .

O ja , deze foto is met 35mm gemaakt :)

Image
Ik snap je helemaal Jaco, ik zou m'n slippers en dia rolletjes naar z'n kop gooien!

Grtz,

Marcel
User avatar
B767-300ER
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 8814
Joined: 25 Dec 2007, 08:35

Re: Frustratie als spotter

Post by B767-300ER »

RamonKok wrote:Mensen die met hun telefoon of tablet foto's gaan maken en dan over het hek bij de polderbaan gaan hangen omdat ze het niet goed kunnen zien en daardoor de mensen, die een klein beetje nagedacht hebben en een camera meegenomen hebben, het zicht ontnemen.
Alpha Kilo One wrote:Jemig de pemig, wat een frusties hier.
De enige frustratie die ik heb (daar heb je hem weer.....) zijn gefrustreerde spotters die menen met een hoogwerker vermomd als "trapje" tegen een hek aan te gaan, zodat de rest van de wereld (die daar achter staat) continu tegen dat rotding aan staat te staren...
En steeds om de poten heen moet fotograferen.....
Ronald
Ronald, wat bedoel je precies? Alle keren dat ik iemand met trapjes gezien heb is bij die taxibaan tussen 18R en C en daar kan je toch niet achter/tussen staan.

mvg Ramon
Ik kan me de komst van de eerste 380 nog aardig herinneren waar de mensen vooraan op een trapje stonden zodat de mensen achteraan geen knappe foto konden maken.
All times are local times!

Regards, N.
Post Reply

Return to “'t Praethuys”