KLM MD-11 op Luchtmachtdagen 2014

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
Ran1967
Scramble Newbie
Scramble Newbie
Posts: 37
Joined: 12 Oct 2010, 11:05

KLM MD-11 op Luchtmachtdagen 2014

Post by Ran1967 »

Hi allen mag ik jou iets speciaals vragen?. Op youtube zie ik wat korte filmpjes waarop de fly-over van de KDC-10 en de MD-11 van KLM te zien is. Maar ik zoek naar iets meer. mag ik via dit messageboard vragen of er mensen zijn die van de fly-over en vooral de landing filmopnames hebben gemaakt.

Ik heb begrepen dat Omroep Brabant het uitgezonden heeft, in een item, dus ik heb hen via hun facebook al al benaderd, maar nog geen sucses. ook de luchtmacht voorlichting al gevraagd maar die zeggen niets te hebben dus ik vraag het aan iedereen nu; het grote publiek;

Het gaat me om de opnames die gemaakt zijn nadat de Belgische heli zijn demo gaf. toen begon het en ik hoop dat ook de landing niet verknipt is opgenomen.

Ik vraag dit met een hele speciale bedoeling dus ik hoop dat er iemand is die me verder kan helpen. als je het zelf niet hebt, kun je me helpen aan mensen , bedrijven die mogelijk wel iets kunnen zeggen. Het is zaak voor mij om in Brabant (o.a) een groot publiek te bereiken.

Heel hartelijke groet

Andre Ran
User avatar
Alpha Kilo One
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 4427
Joined: 25 Apr 2005, 16:17
Type of spotter: F5
Subscriber Scramble: Jein 😉

Re: KLM MD-11 op Luchtmachtdagen 2014

Post by Alpha Kilo One »

Er wordt toch altijd een filmopname gemaakt. Toen nog te koop op DVD. Staat het daar niet op?
"Nix bliev wie it es"
User avatar
Arjenp
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1677
Joined: 01 Jan 2009, 09:58

Re: KLM MD-11 op Luchtmachtdagen 2014

Post by Arjenp »

Een redelijk groot deel is hier vastgelegd.
En hier vrijwel helemaal.
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”