GRAS REIZEN UPDATE 2008-1......inmiddels VOL geboekt!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1506
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN UPDATE 2008-1......inmiddels VOL geboekt!!

Post by GIPS »

Hoi Allemaal,



Het nieuwe jaar is weer begonnen en achter de schermen ben ik al druk bezig met het regelen van leuke bezoeken voor dit jaar.
Gelukkig zijn de eerste bezoeken al een feit en kan ik ze met plezier aan jullie bekend maken d.m.v de bekende updates.


Op Maandag 14 Juli zijn we wederom welkom bij de RNAESS Gosport (HMS Sultan).Op dit veld staan vele kisten van de Royel Navy opgeslagen en ook vind je hier de Technische school.Het bezoek zal plaat vinden in de ochtend, en duurt ongeveer 1,5 uur. Omdat de technischeschool dan géén vakantie heeft, is het helaas niet toegestaan om te fotograferen in de traininghangaars waar studenten aan het werk zijn. M.a.w de studenten mogen niet op de foto...de kist wel. Wel mag er geplaat worden in de storage hangaars en de kisten die buiten staan. Natuurlijk gaan wel alle hangaars door. Vorige keer was een bezoek hier goed voor ruim 60 kisten. De datum voor dit bezoek is bewust gekozen want in het weekend ervoor is de bij ieder welbekende RIAT. Ideaal te combineren dus, en we zijn momenteel bezig met nog veel meer bezoeken rondom de RIAT. De houd hier rekening mee met je planning. Wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan uiterlijk op voor 21 Juni bij het bekende adres. Let wel op dat er een beperkt aantal plaatsen is dus VOL=VOL


Grz,


Gijs
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”