GRAS REIZEN VOORWAARDEN!!!!!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1512
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN VOORWAARDEN!!!!!!

Post by GIPS »

Beste Leden,


Helaas zijn er onder jullie nog een hoop mensen die hun contributie voor 2008 nog niet voldaan hebben. Dit is natuurlijk erg jammer, maar bovendien ook erg verwarrend omdat wij over deze leden geen zekerheid hebben. Zeker omdat er nu al weer ruim een maand verstreken is in 2008 en het nieuwe spot seizoen bijna weer voor de deur staat. Ook zijn momenteel de bezoeken van de GRAS REIZEN weer lekker aan het vol stromen en hiervoor geldt natuurlijk dat betalende leden voorrang krijgen. Daarom ben ik genoodzaakt om personen die voor 7 Februarie a.s niet betaald hebben, zonder pardon van de deelnemerslijst van een bepaald bezoek te schrappen,aangezien zij dan in mijn ogen geen betalend lid zijn en geen rechten hebben.

Volgens het GRAS REIZEN protocol sta ik dat ik hierin volkomen in mijn recht sta, en hoop op jullie begrip. Zo niet dan hoor ik dat graag.

Ik heb deze boodschap aangepast na commentaar van derden. Echter is het in mijn ogen heel normaal dat mensen op tijd hun financiele verplichtingen voldoen. In de maatschappij worden wanbetalers immers ook beboet of gewaarschuwd. Wat ik echter nog erger vind, is dat deze situatie jaar na jaar terug komt, en ik me daar bijzonder aan kan ergeren, vandaar ook mijn iets bottere taalgebruik.

Ik hoop dat de boodschap duidelijk is.(met of zonder schrijffouten.)


Met vriendelijke groet,


Gijs ten Velde
GRAS REIZEN
Last edited by GIPS on 31 Jan 2008, 11:31, edited 2 times in total.
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”