GRAS REIZEN UPDATE 2008-6..........inmiddels VOL geboekt!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1505
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN UPDATE 2008-6..........inmiddels VOL geboekt!!

Post by GIPS »

Hoi Allemaal,


Ook dit jaar zijn we weer welkom op het Belgische Trainingsveld Beauvechain om hier de marchetti's te platen. Ook zullen we de stored staande Fouga's bezoeken.
Dit bezoek zal zijn op woensdag 30 April a.s. Ja inderdaad, dan is het Koninginnedag. Ik heb dit speciaal zo gepland omdat dit voor vele een vrije dag is en je dit dan geen vakantiedagen kost, en gelukkig vliegen de belgen gewoon door.
Bezoeken in het verleden hebben geleerd dat dit bezoek echt perfect is voor zowel de fotografen als de nummertjes mensen. Met als klapper natuurlijk vorig jaar toen er zelfs van bovenop de hangaar geplaat kon worden. :!: :!: Vele van jullie hebben ongetwijfeld de schitterene platen voorbij zien komen. 8) 8)
Hopelijk zijn er tijdens het bezoek ook nog een paar alphajets aanwezig, waarvan het merendeel nu op cazaux te vinden is. En met een beetje geluk komen we franse alpha jets tegen die hier regelmatig over de vloer komen. Tijdens het bezoek wordt bijna altijd geprobeerd om alle kisten die op het veld aanwezig zijn te bezoeken en natuurlijk wordt het museum ook niet vergeten.Traditiegetrouw zal er tussen de middag gelunchd worden in de mess, hiervoor wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Kortom alle ingredienten om er en zeer leuke dag van te maken.
Wil je mee naar dit leuke bezoek geef je dan uiterlijk voor 1 April a.s op bij het bekende adres....

Tot slot nog een oproep aan onze jongere leden (jimmy.... :D ) of hen zonder auto of rijbewijs. Schroom niet om jezelf gewoon op te geven. De GRAS REIZEN zal er alles aan doen om te zorgen dat je met iemand mee kan rijden. Dit geld natuurlijk voor al onze bezoeken!


Groeten,


Gijs
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
User avatar
DJdeRidder
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1831
Joined: 12 Mar 2004, 15:24
Type of spotter: F4 Mil
Subscriber Scramble: DJdeRidder
Location: Maarssen
Contact:

Post by DJdeRidder »

Heeft iemand een log van dit bezoek? Heb nog niets voorbij zien komen..
Check Out My New FLIGHT Coffee Table Book
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”