GRAS REIZEN UPDATE 2008-26 (primeur)...inmiddels VOL geboekt

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1516
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN UPDATE 2008-26 (primeur)...inmiddels VOL geboekt

Post by GIPS »

Hoi Allemaal,


Ik ben weer blij dat ik ook jullie dit jaar weer een zeer leuk bezoek in Frankrijk kan aanbieden. Op maandag 25 Augustus a.s hebben wij de primeur om als eerste Spottersvereniging de Franse basis Colmar te mogen bezoeken.
Op dit veld wat in het nood-oosten van frankrijk ligt staan EC01.030 en EC02.030 welke vliegen met de Mirage F-1B en de F-1CT. Altijd leuk dus. :D :D
Voor zover het er nu voorstaat is fotograferen toegestaan evenals het schrijven van nummertjes.
Voor de mensen die denken dat het nogal een flink eind van huis is is het wellicht een goede optie om dit bezoek te combineren met de Opendag op Bourges op de zondag de 24e ervoor. Een ook een combi met Ramstein is goed mogelijk aangezien colmar maar 180 km vanaf ramstein ligt.
Wil je mee naar dit zeer leuke en unique bezoek geef je dan uiterlijk voor 5 Juli a.s op bij het welbekende adres! Ben wel snel want VOL=VOL

Als laatste wil ik nog melden dat aanmeldingen die niet volledig zijn niet in behandeling worden genomen. :!: :!:
Iedereen moet momenteel wel weten hoe je je voor een bezoek dient op te geven. En weet je het niet dan zoek je het terug in eerdere mails of op de Gras-site.


Grz,


Gijs
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”