Hoe up-to-date zijn de online Scramble OrBat pagina's!?

ImageImageHere you will find messages from the Scramble Administration and Editorial Team. Please read them! You can also leave any comments or suggestions about this Message Board, the Scramble website or the magazine.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
User avatar
ATCSpooky
Scramble Senior
Scramble Senior
Posts: 286
Joined: 31 Oct 2007, 21:01
Type of spotter: Eerst de foto dan het nummer.... (F..)
Subscriber Scramble: ATCSpooky
Location: In the Southwest....

Hoe up-to-date zijn de online Scramble OrBat pagina's!?

Post by ATCSpooky »

Absoluut GEEN punt van KRITIEK, maar wel één van én voor de aandacht:

De veelvuldig geroemde en zeer goede Scramble on the Web Air Force Overviews Orders of Battle lijken nu een beetje achter de feiten aan te lopen. Op een enkele uitzondering na zijn m.i. een groot aantal OrBats dusdanig oud c.q. niet meer up-to-date en/of bijgehouden zijn dat de informatie die daarin vermeld wordt simpelweg niet meer bruikbaar is omdat deze onjuist is. En dat is eeuwig zonde aangezien deze OrBats in het verleden altijd goed werden bijgehouden en het menigeen heeft geholpen bij bijvoorbeeld het plannen van een trip.

Is dit een bewuste keuze van Scramble vanwege bijvoorbeeld de (ontwikkeling) van de nieuwe site?! Of spelen er andere zaken waardoor de eens zo hoogstaande OrBats geen of op zijn minst onvoldoende aandacht meer krijgen!? (de laatste CD-Rom dateerd uit 2005..... is toen het verval ingezet!?)

Benieuwd naar de reactie,

met groeten,

Marcel
Many have an image of me; few get the picture
User avatar
Thijs
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 5067
Joined: 10 Feb 2003, 13:42
Subscriber Scramble: Thijs
Location: West Intercourse Island
Contact:

Re: Hoe up-to-date zijn de online Scramble OrBat pagina's!?

Post by Thijs »

Wat betreft de USAF up-date kan ik je zeggen dat deze achter de schermen up to date is echter deze info staat niet on-line. De voornaamste reden hiervoor is dat er de nodige technische aanpassingen nodig zijn om het geheel zo overzichtelijk en simpel mogelijk te presenteren. Aangezien het IT team druk bezig is met de nieuwe website en mede daarmee een nieuwe orbat interface waardoor de informatie nog beter beschikbaar is. Is er besloten om de USAF orbat even te laten voor wat het is.

Bij de introductie van de nieuwe website zal de USAF orbat weer up to date zijn.

Ik deel je mening dat het up to date houden van info noodzaak is. Kan je echter specifieke voorbeelden geven welke info niet meer up to date is? (op de USAF na ;-) )

Groeten Thijs
Assume makes an ASS of U and ME.
Post Reply

Return to “Messages from & to Scramble”