Zomer 2008 programma Martinair

ImageImageForum for all matters concerning Amsterdam-Schiphol airport (and control zone, including heliport). Customary language is Dutch, but English is also accepted.

Moderator: gatso76

Forum rules
ImageImage
Post Reply
RuudLeeuw
Scramble Newbie
Scramble Newbie
Posts: 42
Joined: 04 Feb 2006, 14:12
Contact:

Zomer 2008 programma Martinair

Post by RuudLeeuw »

Martinair in zomer 2008 vaker naar minder bestemmingen...

Martinair vliegt in het zomerseizoen 2008, dat loopt van 30 maart tot en met 25 oktober, vaker per week naar een kleiner aantal bestemmingen. Naar Florida wordt dagelijks gevlogen op Miami, terwijl Orlando als bestemming vervalt. Naar Canada wordt vier keer per week op Toronto en drie keer op Vancouver gevlogen, terwijl de bestemmingen Edmonton en Calgary uit het programma zijn gehaald.

De concentratie op één luchthaven in Florida, Oost- en West-Canada levert voor de klant een ruimere keuze uit vertrekdagen op en voor Martinair een aanzienlijk efficiency voordeel. Daarmee zorgt deze concentratie voor noodzakelijke structurele kostenvoordelen.
Met het nieuwe zomerschema is Martinair er grotendeels in geslaagd om de voorgenomen doelstellingen te verwezenlijken. De focus ligt daarbij op een efficiëntere indeling van het netwerk, met bestemmingen die met hoge frequentie en non-stop worden aangevlogen.

Vanaf de zomer vliegt Martinair vier keer per week naar Curaçao en twee keer per week naar Aruba. Paramaribo (Suriname) wordt twee keer per week non-stop aangevlogen. Havana (Cuba) gaat naar drie keer per week en San José (Costa Rica) blijft onveranderd een dagelijkse vlucht. De minder frequente bestemmingen Jamaica en Tobago vervallen met de komst van het nieuwe zomerschema.

Bestemmingen die in opdracht van de touroperators worden uitgevoerd – Punta Cana en Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Varadero (Cuba), Cancun (Mexico) – blijven gehandhaafd.
Post Reply

Return to “Amsterdam - Schiphol”