Laat onze spottersplaatsen behouden blijven!

ImageImageForum for all matters concerning Amsterdam-Schiphol airport (and control zone, including heliport). Customary language is Dutch, but English is also accepted.

Moderator: gatso76

Forum rules
ImageImage
Locked
Gertjan
Posts: 2
Joined: 01 Aug 2007, 12:40

Laat onze spottersplaatsen behouden blijven!

Post by Gertjan »

Beste allemaal,

Zoals jullie weten maakt het Spotters Platform Schiphol zich nog steeds hard voor het behoud van goede spottersplaatsen op en rond onze mooie luchthaven. Zowel via deze site als in overleg met de luchthaven proberen wij onze standpunten tot uitvoering te brengen zodat de hobby behouden blijft.

Ook voor het behoud van spottersplaatsen is het nodig om actie te voeren. Dit is een paar jaar geleden wel gebleken toen onze plek bij de Kaagbaan verdween.

Hiervoor in de plaats hebben we een plek bij de Polderbaan gekregen. ECHTER………………… nu dreigen wij ook DAAR weer verbannen te worden…………….. Alleen maar voor de bouw van een geluidswal, een industrie terrein en wie weet wat meer.

TIJD VOOR NIEUWE ACTIE DUS!!!!!!!!!!!

We kunnen het tenslotte niet toestaan dat we verjaagd blijven worden, en wie weet op den duur zelfs verbannen gaan worden. Dit kunnen wij niet accepteren!!!!

Om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen willen wij hierover wederom onze stem laten horen! Daarom willen wij op zaterdag 09 januari 2010 vanaf 10.00 uur ons, samen met zoveel mogelijk andere spotters, verzamelen op de spottersplek langs de Polderbaan. Doel hiervan is om dan samen te strijden voor het behoud van onze hobby. Hoe meer mensen komen, hoe sterker we staan en hoe beter het is, dus komt allen!!!!

Kijk ook op : http://www.spottersplatformschiphol.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Met vriendelijke actiegroet,

Gertjan Staphorst, Gijs Dubbeldam en Bob van Pamelen.
Spotters Platform Schiphol
User avatar
Key
Site Admin
Site Admin
Posts: 11184
Joined: 06 Dec 2002, 09:21
Type of spotter: F2
Subscriber Scramble: U bet
Location: ex EHAM

Re: Laat onze spottersplaatsen behouden blijven!

Post by Key »

Scramble heeft een verzoek ontvangen om dit bericht te plaatsen. Zolang we hierover in beraad zijn wordt het topic even op slot gehouden. Reageren via private message kan natuurlijk altijd.

Erik

Edit: we hebben besloten het bericht met deze status te laten staan. Scramble heeft geen binding met het Spotters Platform Schiphol maar wij willen wel de gelegenheid geven de boodschap hier te brengen. Reacties gaarne via private messages of via de website van het Platform.
Locked

Return to “Amsterdam - Schiphol”