Spottersavond met BBQ -> Geef je NU op!!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
User avatar
SWAT 11
Moderator
Moderator
Posts: 1707
Joined: 26 Aug 2002, 22:22
Type of spotter: S4
Subscriber Scramble: SWAT 11
Location: Galder
Contact:

Spottersavond met BBQ -> Geef je NU op!!!

Post by SWAT 11 »

Beste mede GRAS-sers,

17 november is het weer zo ver...... de jaarlijkse spottersavond !

Zoals jullie wel weten is het "concept" spottersavond iets aangepast. Waar we in het verleden jaarlijks wel een keer of acht samenkwamen is dit (helaas) teruggebracht naar drie keer; de nieuwjaarsborrel, de ALV en de spotters/feest-avond.

Image

Verleden jaar zijn we met dit vernieuwde concept begonnen en wat bleek..... volle bak (ook dankzij ons jubileumjaar uiteraard). Het enige wat een beetje tegenviel was de nieuwjaarsborrel die niet erg druk bezocht werd. Ik denk dat we de barbecue van vorig jaar echt als klapper mogen zien. Niet alleen gezellig het spottersseizoen doornemen maar ook nog tegen een zeer scherpe prijs ( € 12,50 ) een hele vracht vlees en andere spijzen verorberen. Daarnaast mogen we ook wel zeggen dat we twee erg interessante gastsprekers hadden.

Image

Het is echt niet makkelijk om ieder jaar iets nieuws te doen, en aan de andere kant....... waarom een goed werkend concept veranderen? Vandaar dat we dit jaar weer een "feestavond" met BBQ organiseren. De kosten zullen gelijk blijven, dus € 12,50 voor de BBQ, en drankjes zijn voor eigen rekening. Het is voor ons (en jullie uiteraard) erg belangrijk om voor een "toegevoegde waarde" te zorgen; in de vorm van gastsprekers.

De eerste gastspreker is dan ook bekend. Dit is sergeant Pat O'Reilly van de IAC. Pat is werkzaam bij 105 squadron op Baldonnel en is waarnemer op verschillende typen waaronder de CASA 235 Persuader. Daarnaast is hij ook de officiële IAC fotograaf én spotter ! Ik kan jullie vertellen...... die hebben ze niet veel op deze aardkloot !! Hij zal e.e.a. over zijn werk en hobby uitleggen en daarbij een vracht smakelijk beeldmateriaal tonen.

Image

We zijn nog bezig met een tweede gastspreker maar daarover meer wanneer deze "confirmed" is.

Aangezien we van te voren wel willen weten hoeveel mensen er gaan komen zou ik jullie willen vragen even een mailtje te sturen naar: activiteiten@gras-spotters.nl. Ik zet je dan op de lijst. Later krijg je dan een bericht over het hoe en wat met betalingen etc. We hopen dat jullie weer net zo massaal inschrijven als verleden jaar.

Tot 17 november allemaal.

GRAS Activiteiten
Karel van Broekhoven
Last edited by SWAT 11 on 18 Nov 2007, 20:24, edited 1 time in total.
User avatar
SWAT 11
Moderator
Moderator
Posts: 1707
Joined: 26 Aug 2002, 22:22
Type of spotter: S4
Subscriber Scramble: SWAT 11
Location: Galder
Contact:

Post by SWAT 11 »

Hallo allemaal,

Wil iedereen die zich heeft opgegeven zich even opnieuw willen aanmelden. Vanwege een mailprobleempje zijn niet alle emails binnengekomen bij ons.

Gaarne dus nog even een nieuwe mail sturen aub...

gegroet

Namens Karel van Broekhoven
Arno Cornelissen
Arno Cornelissen

==========================
Canon EOS 20D + Canon BG-E2
Canon EF-S 18-55/3.5-5.6
Canon EF 28-105/3.5-4.5 II USM
Canon EF 100-400/4.5-5.6 L IS ultrasonic
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”