Canon 30D doet het niet op computer

ImageImageDedicated forum for all your questions, remarks etc about (aviation) photography, digital as well as old fashioned film.

Forum rules
ImageImage
mazzel
Scramble Senior
Scramble Senior
Posts: 256
Joined: 22 Jul 2004, 10:42
Type of spotter: F2
Subscriber Scramble: Yes
Location: Goes, NL

Post by mazzel »

Probeer een driver te zoeken op de site van de fabrikant.
rubbereend
Posts: 16
Joined: 17 Feb 2005, 08:55
Location: Netherlands

Post by rubbereend »

Het is altijd beter om je foto's met een cardreader op je PC te zetten. Als je de camera er rechtstreeks op aansluit bestaat nl de kans dat je pc op de een of andere manier foto's 'over het hoofd' ziet.

Maar het allerbeste is nog om een nieuwe pc te kopen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat een computer uit '99 goed overweg kan met die 8.2 megapixel foto's...


zei de expert...

waar haal je die onzin vandaan??? :?:
User avatar
sfeyenoord1
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1567
Joined: 05 Mar 2006, 17:40
Type of spotter: An enjoying one
Location: Boskoop (Zuid-Holland, Nederland)
Contact:

Post by sfeyenoord1 »

Caravelle wrote:Vandaag een cardreader gekocht en aangesloten maar de computer herkend deze niet en vraagt om bijbehorend bestuurprogramma. Dit bestuur programm zat er niet bij. De cardreader doet het wel want het power lampje brand. Wat ik nu denk is dat Windows 98 de USB niet herkend..... Das heel erg balen...

Weet iemand nog een noodoplossing of wordt het toch investeren in een nieuwe computer...??

Alvast bedankt,
Als het een kleine verpakking is, maak de verpakking eens open, hij zit nog wel eens tussen de voor en achterkant van het kartonnetje verstopt. En zoek anders een op hun website, en mischien ligt het inderdaad aan hetgene dat jij een usb 1.0 aansluiting hebt en de cardreader een 2.0, mischien staat dit verkeerd ingesteld?
User avatar
pjotrtje
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 3359
Joined: 30 Jan 2004, 10:12
Subscriber Scramble: Pi

Post by pjotrtje »

Windows98 is ook wel eens omschreven als de kwaadaardigste versie van Windows ooit... Niet stabiel, stuurprogramma's worden niet altijd herkend. Ook: Win98 heeft geen goede naam als het gaat om het omgaan met grotere beeldbestanden wanneer je die bewerkt. Ik zag ergens in de thread een tip om een andere PC te kopen met WinXP of Vista: is best een goede tip...!
== All is well, as long as we keep spinning ==
Post Reply

Return to “Photography”