GRAS REIZEN UPDATE 2008-27.....inmiddels VOL geboekt!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1518
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN UPDATE 2008-27.....inmiddels VOL geboekt!!

Post by GIPS »

Hallo Mede Spotters,



Wederom een leuk bezoek in Frankrijk en goed nieuws voor de personen die van plan zijn om af te reizen naar de Opendag op Orange in Zuid Frankrijk op 18 Mei a.s.
Dit is namelijk ideaal te combineren met het bezoek dat ik nu in de aanbieding heb. :)
Op maandag 19 Mei a.s.zijn we welkom op de Franse Marine Basis Hyeres. Op dit veld staan vele types helikopter van de Franse Marine zoals de SA365, AS565, Lynx en Alouette 3. Ook erg leuk hier is de bijna altijd goed weer garantie. 8)
Fotograferen tijdens dit bezoek is geen enkel probleem. Bij een eerder bezoek van ons waren de omstandigheden voor de fotografen absoluut fantastisch te noemen, waarbij schitterende platen gemaakt konden worden.
Zoals ik al eerder zei is het fantastisch te combineren met de Opendag op Orange, maar verder kun je in Zuid Frankrijk ook goed spotten op de vele velden die er liggen.
Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is een bezoek op Le Luc voor ook op 19 Mei ook bijna rond. Dus een top weekend,met mooi weer en veel kisten. Wat wil je nog meer.
Wil je mee naar dit leuke bezoek geef je dan uiterlijk op voor 25 April a.s bij het bekende adres. Ik verwacht veel animo dus ben snel, want VOL=VOL. :!:


Groetjes,


Gijs ten Velde
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”