GRAS REIZEN UPDATE 2008-31-2008.....inmiddels VOL geboekt!!!

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
GIPS
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1518
Joined: 16 Feb 2006, 12:19
Type of spotter: Die Hard Military and GRAS REIZEN
Subscriber Scramble: GIPS

GRAS REIZEN UPDATE 2008-31-2008.....inmiddels VOL geboekt!!!

Post by GIPS »

Geachte Luchtvaartenthousiast,

Op 20 en 21 juni 2008 organiseert de Vliegbasis Leeuwarden de Open Dagen van de Koninklijke Luchtmacht. De dag vooraf aan de Open Dagen, op donderdag 19 juni, wordt er een spottersdag georganiseerd. Deze dag komen diverse vliegtuigen binnen en zullen enkele demoteams hun show nog eenmaal beoefenen. De dag begint tussen 08.30 en 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Nabij de startbaan is een spottersplaats ingericht vanwaar een perfect uitzicht over de baan genoten kan worden. Daarnaast is er op deze locatie een tribune gesitueerd welke gebruikt kan worden voor fotografie.De ingerichte locatie beschikt over de nodige sanitaire voorzieningen en er is gelegenheid voor het nuttigen van een kop koffie en snack (kosten voor eigen rekening).

Alle deelnemers worden verzocht gebruik te maken van de parkeerplaatsen bij het World Trade Centre (WTC) aan de Slauerhoffweg in Leeuwarden. Vanaf 08.30 uur rijden hiervandaan pendelbussen naar de Vliegbasis Leeuwarden. Leden uit de nabije omgeving van Leeuwarden worden verzocht zoveel mogelijk op de fiets naar het WTC te komen. Er is geen mogelijkheid om de auto op de vliegbasis te parkeren of uw fiets te stallen!Om 16.00 uur is het programma ten einde en zal de pendelbus de aanwezigen weer naar de parkeerplaatsen van het WTC brengen. Deelnemers die niet de gehele dag aanwezig kunnen zijn, kunnen gebruik maken van de eenmalige extra pendeldienst welke om 13.00 uur vertrekt.

Wil je deelnemen aan deze Spottersdag geef je dan snel op bij het bekende adres, want VOL=VOL en doe dat met de volgende gegevens:

Voorletters:
Achternaam:
Geboorteplaats:
Emailadres:Telnummer:Paspoortnummer:
Manier van vervoer: Fiets/ auto alleen/ auto carpolen/ openbaar vervoer

OPGEVEN KAN TOT UITERLIJK 29 MEI a.s

Groetjes,

Gijs ten Velde
Last edited by GIPS on 01 Jun 2008, 20:03, edited 1 time in total.
"GIPS"
GIJS TEN VELDE
GRAS REIZEN
GRAS TRAVEL DEPARTEMENT
Tomcatz
Posts: 13
Joined: 17 May 2008, 11:49

Post by Tomcatz »

Kan iedereen zich aanmelden voor de spottersdag?
User avatar
nhoogenboom
Scramble Die-Hard
Scramble Die-Hard
Posts: 917
Joined: 28 Apr 2003, 12:47
Subscriber Scramble: Yes

Post by nhoogenboom »

Hey Tomcatz
De bovenstaande aankondiging geldt voor leden van GRAS.
Vrijwel alle/de meeste ( :?: ) spottersverenigingen (iig de SGV en GRAS) in Nederland hebben de mogelijkheid tot het deelnemen aan de spottersdag met een bepaalde hoeveelheid mensen.
Gr.Niels
NH Aviation Photography
----------------------------------------
"Als je me niet ziet zitten, dan ga ik wel staan"
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”